Теперь Закрыто
  • Просмотрено - 143

Описание

ATÖLYE 1 ARTI 1 BODRUM

İki heykeltraş Aycan ve Sezen Güler çifti, tasarımlarıyla hemen dikkatinizi çekecek. Ortakent’te bulunan atölyelerinin bir kısmında tasarımlarını sergiliyorlar. Ayrıca yaz sezonunda Kefi Beach’in yanında da stand açıyorlar.

Atölye 1 Artı 1 Bodrum’daki tüm ürünler Aycan ve Sezen çiftine ait. Ürünler mağazadaki yerini alana kadar tüm tasarım aşamalarını kendileri yapıyorlar. Küçük kupa, bardak, tabak, kâse, evinize şıklık katacak dekoratif detaylar tasarlıyorlar. Bunun yanında kolye, küpe, bilezik gibi takılar da satın alabilirsiniz. Yapılan tüm ürünlerlerin çoğu seramik ama ilerleyen zamanlarda porselen ürünler de ekleyeceklerini söylediler ürün yelpazelerine.

“Özgün olmaya çalışıyoruz ve tasarımlarımızda Bodrum renklerini kullanıyoruz ağırlıkla” diyorlar. Ürünler el yapımı olduğu için elbette çoğu üründen bir adet bulunuyor ama beğendiğiniz ürünü sipariş verebiliyorsunuz. Elbette bir tasarım süreci olduğunu da hatırlatalım. Ancak bunu dert etmenize gerek yok, Türkiye’nin tüm illerine sipariş gönderebiliyorlar.

web : shopier.com/1arti1
instagram : www.instagram.com/atolye1arti1
Telefon : +90 535 291 44 88
Konum : googlemaps

Добавить Отзыв

Ваша электронная почта у нас в безопасности.
Качество
Вкус
Сервис
Цены
3.0 Ваш Счет
Добавление Фотографий

Рабочее Время

Теперь Закрыто UTC + 3
  • Понедельник 08:30 - 19:00
  • Вторник 08:30 - 19:00
  • Среда 08:30 - 19:00
  • Четверг 08:30 - 19:00
  • Пятница 08:30 - 19:00
  • Суббота 08:30 - 19:00
  • Воскресенье 08:30 - 19:00